Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ampian

  1. bagéan leuwih leutik ti désa, dusun, cantilan.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.