Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

anca

  1. laun, alon, teu gancang (dina nabeuh gamelan, leumpang, maca jsté.).
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.