Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

anclom

  1. asup kana barang éncér: Acan gé anclom useupna, geus disamber mantén ku gabus; Mihapé sisir jeung minyak, bisi kaancloman leungeun; mihapé pikir jeung niat, bisi kaangsonan deungeun (sisindiran).
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.