Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ancrud

  1. ngancrud, mindeng indit-inditan bari ngalakukeun nu teu uni: Teu nyana jelema sabageur-bageur ayeuna bet ngancrud. ancrud-ancrudan, mindeng nyanyabaan teu puguh nu dimaksud.