Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ancun

  1. paranti ngéra-ngéra (basa kasar), biasa dipaké ku barudak nu keur arulin. ngancunan, ngéra-ngéra: Pantes rék nyorongot ambek ogé da padangancunan.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.