Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

andam

  1. paku andam, ngaran bangsa paku (tutuwuhan) nu sok pohara ngarandakahna.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.