Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

andihi

  1. dibasakeun kana awak jalma anu setérek jeung montok.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.