Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

angah

  1. angah-éngéh, kecap asal alangah-éléngéh.
  2. angah-ongoh, seuri bari katémbong huntu.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.