Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

angkog

  1. angkog-angkogan, dongko bari ngagerak-gerakkeun badan ka hareup: Barudak nu rék mandi di leuwi, méméh gujubar téh sok aya nu angkog-angkogan heula; Dijalankeun ku nu acan tabah mah, mobil téh sok angkog-angkogan.