Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

anjog

  1. Nepi ka anu dituju (dimaksud).
  Sinonim
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.