Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

anteg

  1. teu eureun, dibasakeun kana seuneu hurung bari konsistén.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.