Ieu éntri hanca garapeun Kecap barang

Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ara-uru

  1. itu-ieu
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.