Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

arag

  1. ngarag, ngabéarkeun taneuh sanggeus dipacul, méméh dipelakan. ararag, badag sawaréh. adonan ararag, aduk, adonan anu ba dag sawaréh.