Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

bibi

  • hiji kecap istilah penyebat ka istri raina indung-bapa urang atawa istrina mang.
  • Mamah jeung bibi keur ka pasar balanja kabutuh boboran.
  • Mang Adi jeung Bibi Ani cenah rék balik ka lembur poé isuk.

Tingkatan basaÉdit

  • bibi : basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.