Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

galo

  • ngahiji atawa pacampur nepi ka dalit.
  • Jang, sing galo ari nyieun adonan téh!
  • Galo teuing ah tipung téh!

Tingkatan basaÉdit

  • galo : basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.