Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

hampura

  • narimakeun sagala kasalahan atawa nu jadi dosa.
  • Lebaran jadi momen jang silih hampura.

Tingkatan basaÉdit

  • hampura : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.