Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

parat

  • anggeus atawa nepi ka euweuh pigawéeun.
  • Mang Omo geus parat ayeuna mah maculna.
  • Kuring maca buku dongéng geus nepi ka parat.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.