Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [sa]

prana

  1. ambekan.
Kecap barang [sa]

prana

  1. napas.
  2. haté.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.