Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

saba

  • pagawéan barang siar sandang jeung pangan.
  • Para pagawé industri tekstil ieu nyaba ti kampungna séwang-séwangan.
  • Mang Maman milari pagawéan saba kota Bandung.

Tingkatan basaÉdit

  • saba: basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.