Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

taros

  • hartina patanya ka diri atawa ka batur pikeun pariksa kana hiji perkara.
  • Di sakola kudu wani turas taros ka guru atawa babaturan lamun urang teu ngarti.
  • Bapa nitah geura taros ka Pa Lurah rapat téh jadi ayeuna atawa isukan.

Tingkatan basaÉdit

  • taros : loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.