Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

wudu

wudu

  • wudu: lemesna abdas, lalampahan saméméh solat (susuci)
conto: Mun rék wudu mah nimba heula jung.
Kecap sipat [su]

wudu

wudu

  • wudu: buntu laku, teu bisa milampah pagawéan
conto: Kabingung téh lamun hahanteman dikukut mah ahirna matak wudu.