Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

é

  • aksara kalima dina basa Sunda jeung Latén, kaasup kana aksara tikoro, dibaca saperti é dina kecap écis. Aksara ieu bisa ditulis ku aksara gédé atawa leutik, nurutkeun perluna.
  • Bagian 'é' dina kamus ieu soéh pédah kaseblok cikopi.
  • É kaasup aksara kalima dina basa sunda.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.