Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ébat

  • teu jongjon dina ngerjakeun salat pédah kagoda ku aambeuan, dédéngéan, téténjoan, atawa pangajak rasa.
  • Anjeunna ngarasakeun ébat dina solatna, ku sabab nénjo baturanna nongton acara TV anu dipikaresep.
  • Rasa-rasa ébat kudu dikurangan dina ibadah sapérti salat.

Tingkatan basaÉdit

  • ébat: basa loma
  Tarjamahan[?]
  • Basa Indonésia : -
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.