Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

écéng

  1. ngaran tutuwuhan sabangsa nu biasana hirup diswah.
      Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.