Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

écét-écét

  • Biasana, tonggérét katelah ogé ku ngaran écét-écét.
  • Écét-écét sok aya di ahir musim hujan.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.