Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

édan

  1. pikiran jalma nu teu éling, biasana sok amuk-amukan
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.