Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

édas

  • Nuduhkeun rasa kaget jalma, miboga harti sarua jeung 'euleuh-euleuh'.
  • Édas, maranéh IPK na gede pisan.
  • Édas, budak téh geus gedé deui.

Tingkatan basaÉdit

  • édas: basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.