Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

élod

  1. gancang ganti kahayang nu biasana mun urang keur jero lumampah
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.