Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

émbargo

  Tarjamahan[?]
ngajabel, boh kapal laut, kapal-udara nu boga lawan dina wkatu perang pikeun sawatara waktu atawa salila prang can pérén.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.