Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

MEX

  1. tanda mobil atawa motor internasional ti Méksiko lamun aya di nagara séjén.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.