Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Mahabarata

  • buku suci jalma panyembah Siwa mangrupa karya ahli sair Wiyasa di India, eusina 100.000 pada ngeunaan kapahlawanan.
  • Carita Mahabarata diadaptasikeun jadi sinétron kolosal.
  • Mahabarata nyaritakeun perang antara Pandawa jeung Kurawa marebutkeun tahta Hastinapura.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.