Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Mikail

  1. anu sok disebut oge Minkail nyaeta Malaikat anu lamun di kalangan Kristen disebut Michael, damelna ngatur makhluk Allah.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.