Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Minggu

  • ngaran poé nu lilana tujuh poé sok disebut ogé Ahad.
  • Di Tegalega poé Minggu sok loba jelema keur olahraga.
  • Pa RT ngabagikeun bantuan sosial engke poé Minggu di kantor kelurahan isuk-isuk.

Tingkatan basaÉdit

  • Minggu : kecap serapan tina basa Portugis
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.