Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Nabi

  • manusa agung kapilih ku Gusti Allah pikeun nungtun manusa ka jalan anu bener tur lempeng.
  • Dina ajaran Islam, aya 25 nabi jeung rosul. Cik para santri sebutkeun salah sahijina.
  • Nabi Muhammad SAW nyaéta nabi terahir dina ajaran Islam.

Tingkatan KalimahÉdit

  • Nabi: serapan basa Arab
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.