Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Nopémber

  • bulan ka-11 dina pananggalan Maséhi, lamana 30 poé.
  • Poé Pahlawan dipépéling tiap tanggal 10 Nopémber.
  • Kajadian naas éta kalaksana di bulan Nopémber.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.