Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ajag

  1. Anjing leuweung nu kacida galakna, dulurna serigala
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.