Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ajak

  • kecap pagawéan jang milu atawa nitah ka batur.
  • Ajak atuh budak téh, ngarah apal!

Tingkatan basaÉdit

  • ajak : basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.