Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

akang

  1. sesebutan ka dulur lalaki saluhureun;
  2. sesebutan ka lalaki nu leuwih kolot batan diri urang.
  Sinonim
  1. aang
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.