Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

aki

  1. Bapana kolot urang; salaki nini;
  2. Sesebutan keur lalaki nu geus kolot rémpo.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.