Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

aksama

  1. hampura. pangaksama, pangampura: Neda agung nya paralun, neda jembar pangaksama.; lemesna aksami: Bilih aya kakirangan, neda ageung pangaksami.