Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

amanat

  • pesen atawa paréntah, titipan.
  • Pembina upacara keur méré amanat jang siswa.
  • Tita meunang amanat ti almarhum indungna, sangkan ulah jadi manusa nu sombong.

Tingkatan basaÉdit

  • amanat : basa serapan
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.