Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambek

  • rarasaan nu teu genah atawa budi jelema nu ngomong teu saperti biasana.
  • Kuring ambek ka manéhna.

Tingkatan basaÉdit

  • ambek : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.