Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ambeu

  • kecap pagawéan jang ngarasakeun bau liwat irung.
  • Lamun keur pilek, urang biasana teu bisa ambeu.

Tingkatan basaÉdit

  • ambeu : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.