Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ambulan

  • mobil paranti ngangkut nu gering atawa nu maot.
  • Pa luran naék ambulan nganteurkeun nu gering.
  • Ambulan sok ngahurungkeun sora sirine sangkan bisa liwat.
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.