Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ampar

  • kecap pagawéan nyimpen barang kucara dibeberkeun atawa digulungkeun di handap.
  • amparkeun heula atuh karpétna, ngarah teu mérang!

Tingkatan basaÉdit

  • ampar : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.