Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ampih

  • kecap pagawéan nyimpen barang ka tempatna.
  • ampihkeun heula motorna, bisi kaburu poho!


Tingkatan basaÉdit

  • ampih : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.