Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

amprok

  • papanggih jeung jelema teu kahaja.
  • Dudi amprok jeung Tia di stasiun Cicalengka.

Tingkatan basaÉdit

  • amprok : basa loma
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.