Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

anaking

  1. ringkesan tina anak aing.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.