Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

anggap

  • kecap pagawéan jang nempo hiji hal ngeunaan
  • Anggap wéh dunya mah ngan kaulinan hungkul!
  Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.