Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

anggur

  • ngaran bubuahan anu baruleud rarangeuyan laleutik
  • inuman tina cai anggur
  • Kuring lamun meuli buah, pasti meuli buah anggur.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.